Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

το περιβαλον της ΤV







Αναρωτιεμαι μερικες φορες μπας και βρισκομαι στη Σουηδια και δεν τοχω καταλαβει.

Εδω στην Ελλαδα , τα τελευταια εικοσι χρονια, νομιζω, σταδιακα και μεθοδικα, ολες γινηκανε ξανθες. Eχω την εντυπωση οτι σε λιγα χρονακια απο τωρα για να δει κανεις μελαχροινη θα κανει μαυρα ματια.

Γιατι ομως εχει ξεσπασει τετοια μανια με το ξανθο; Εχετε αντιληφθει οτι ο ι μελαχροινες τεινουν προς εξαφανιση; Νομιζω οτι οι ειδικοι επι αυτων των θεματων πρεπει να τεθουν σε ετοιμοτητα να κανουνε κατι για τη διασωσης της μελαχροινης, πριν ειναι πολυ αργα. !
Οχι μονο για την καρετα καρετα... παιδια, υπαρχουν κι αλλα ειδη προς εξαφανιση.

Επ ευκαιρια μιας και ο λογος για τις ξανθες θα ασχοληθω με το τηλε περιβαλλον . Π.χ Γιατι, αν δεν εισαι ξανθια δεν εχεις και μεγαλη τυχη στο περιβαλλον της ΤV(και οχι μονο);
Καντε, παρακαλω, ενα ζαπιγκ στις τηλεορασεις σας για να δειτε, οτι, πλην ορισμενων μειοψηφικων εξαιρεσεων, ολες μας οι παρουσιαστριες ειναι ξανθες. .. Μεχρι και τηλεπαιχνιδι με πενηντα ξανθες φτιαξανε.... οι αθεοφοβοι ...ημαρτον Παναγια μου ,τι αλλο θα δουμε..

Θα μου πειτε , τι σε νοιαζει εσενα; οχι, με νοιαζει και με παρανοιαζει , οταν σκεφτομαι οτι τις πληρωνουν κιολας για να μας φλομωνουν με "παρολες"μη πω τιποτα χειροτερο και σοκαριστητε.
Αυτες δε που εχουν αναλαβει ταπρωινομεσημεριαναπογευματινα...Ειναι ν απορει κανεις.. συναγωνιζονται πια θα πει την μεγαλυτερη , μπουρδα! .Κανουν καθημερινες ζητησεις χωρις περιεχομενο χωρις κανενα ενδιαφερον .. .λες και μενα φιλε μου μ ενδιαφερει αν ο κος Πετιλον εκανε ταινια με τις "γυναικες που περασαν απο τη ζωη" του...μη χειροτερα....εδω ο κοσμος χανεται και οι ξανθες το χαβα τους...

Απορω τι σοι λαος ειμαστε πια εμεις που παρακολουθουμε ολα αυτα απαθεις. Ειμαστε, αυτοι που λενε απογονοι των μεγαλων αρχαιων προγονων μας; Δε πιστευω να εχει κανεις τετοια εντυπωση , ετσι; ο Αδωνης ειναι μια εξαιρεση ..

Τι μ επιασε θα μου πεις μεσημεριατικα; να, εκανα την απερισκεψια ανοιξα το χαζοκουτι και επεσα παλι.. σε ξανθια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου